Nice to meet you

Klanten zeggen

"Ik heb met veel plezier en waardering samengewerkt met Wendy. Wendy heeft mij en mijn (voormalige) collega’s meerdere keren geholpen als adviseur/coach of projectleider van kleine en grotere projecten irt de energietransitie. Wendy is een zeer kundige consultant die een complex vraagstuk kan structureren en kan vertalen naar concrete conclusies of producten. Het is prettig te werken met Wendy omdat haar doel is dat er naast een project ook kennis overdragen wordt. Hierdoor levert ze niet alleen een korte termijn product op, maar zorgt ze ook voor een langdurig waarde." - Monique Hoogwijk, Program Manager

Hoe we werken

Wij ondersteunen u en uw organisatie op het gebied van strategie en innovatie. We komen het beste tot ons recht in diensten en we zijn gespecialiseerd in de energie industrie. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in strategie, marketing, proces- en projectmanagement en we combineren praktijkervaring met inzichten uit de wetenschap.

Waar we in uitblinken:

Analyseren en structureren: we gaan door grote hoeveelheden informatie, lossen complexe puzzels op en structureren informatie en ideeen.

Communiceren: op heldere, beknopte en gestructureerde wijze.

Verbinden van mensen en ideeen: we richten ons op overeenkomsten.

Enthousiasmeren en aanmoedigen: we helpen anderen om resultaten te halen en helpen hen te zien waartoe zij in staat zijn.

Podcast

To Spotify

Klanten zeggen

"Ik heb Wendy zo’n 15 jaar geleden leren kennen bij Nuon. Al in die tijd werden Wendy‘s capaciteiten duidelijk: betrokken, scherp en inlevend. Nu Wendy zelfstandig werkt, vallen deze kwaliteiten mij weer op. Zij is veelzijdig, formuleert scherp en ze levert kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft Wendy voor onze organisatie een marktanalyse gemaakt als onderdeel van ons strategisch plan en heeft zij teambijeenkomsten gefaciliteerd. Zij is op veel onderwerpen rond marketing en strategie maar ook projectmatig als projectleider of facilitator inzetbaar. Als ik Wendy vraag weet ik zeker dat het goed komt." - Tom Cohen, CFO/MD

Businessbook in Dutch